Wij zijn op zoek naar jou!

 

Vrijwilligers zijn zeer belangrijk voor Laurens. Ze geven het leven van onze bewoners en cliënten extra glans en maken meer activiteiten mogelijk. Een praatje, een glimlach, een schouderklopje, de waarde hiervan is niet in geld uit te drukken. Mede door de inzet van vrijwilligers kunnen wij klanten de meerwaarde bieden waar we als Laurens zo trots op zijn.

Denk je erover om bij ons vrijwilligerswerk te gaan doen? Geweldig, je inzet is meer dan welkom. Wij hebben diverse mogelijkheden voor het doen van vrijwilligerswerk. Denk daarbij aan het ondersteunen bij diverse verenigingen en activiteiten zoals wandelen, fietsen, dansen, bloemschikken, schilderen, spelletjes doen en uitstapjes. Maar ook zoeken wij regelmatig mensen die willen helpen bij ziekenhuisbegeleiding, willen optreden als gastvrouw/heer of kunnen helpen met koken. Wij zoeken regelmatig vrijwilligers op verschillende afdelingen, waaronder tijdelijk verblijf, langdurig verblijf of palliatieve zorg. Kortom de mogelijkheden zijn heel divers.

Wanneer je bij ons aangeeft dat je graag vrijwilligerswerk zou willen doen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze teamleiders. Samen kijken we naar je wensen en talenten en naar wat jij voor onze klanten kunt betekenen. Een VOG maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Als we na het kennismakingsgesprek besluiten om samen verder te gaan ontvang je van ons een link om de VOG aan te vragen.

Wij bieden onder andere:

  • Een goede werksfeer met persoonlijke aandacht en begeleiding

  • In overleg een reiskostenvergoeding

  • Gratis koffie en thee

  • Een WA-verzekering

MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER!

 

INFORMATIE OVER HET VRIJWILLIGERWERK